miercuri, 23 martie 2011

CE SA NU FACI DACA VREI SA -L CUCERESTI



Un sărut rujat
Chiar dacă bărbaţii privesc cu admiraţie buzele senzuale, nu înseamnă că ei se dau în vânt după un sărut care să conţină ruj sau gloss, iar dacă faci greşela ca sărutul să fie extrem de pasional, s-ar putea să-l sperii iremediabil.
O voce piţigăiată
Nu uita că orice mascul îşi doreşte lângă el o femeie şi nu o micuţă piţigăiată, aşa că există doar puţine momente în care "pisiceala" poate avea succes.
Faci pe naivaO doză de naivitate este binevenită, dar de aici şi până la a te considera acum nou-născută este cale lungă. Aşa că poţi să-i demonstrezi că eşti o femeie delicată şi fără a te arăta uimită la fiecare cuvânt al lui.
Toată "marfa" expusă
Chiar crezi că în momentul în care o să-ţi admire şi sânii şi picioarele şi fundul în acelaşi timp o să mai aibă dorinţa de a te cunoaşte cu adevărat? Dacă laşi ca părţile corpului să fie doar discret sugerate, imaginaţia lui se va aprinde şi va dori să continue explorarea.
Dietele de fiecare zi
În momentul în care ajungi la restaurant şi comanzi o foaie de salată, acest lucru nu îl va impresiona deloc pe partenerul tău. În locul unei diete care să te facă să arăţi ca un manechin de pe podium, mult mai indicat este mersul la o sală sau alergatul în parc pentru a avea o constituţie sănătoasă.
Extensiile de păr
Imaginează-ţi o seară romantică, stând amândoi în pat, iar în timp ce te mângâie pe par, mâna i se blochează în extensiile tale şi, după un mic moment de panică, reuşeşte să se elibereze, dar constată că tocmai ţi-a smuls o parte din podoaba capilară. Scenariu de coşmar, nu-i aşa?

Unghiile şi genele false
Nu ai cum să impresionezi un bărbat cu nişte unghii extrem de lungi, împodobite cu aplicaţii de strasuri, şi cu nişte gene ca de căprioară. Efectul nenatural va ieşi imediat în evidenţă, iar atracţia pe care el o simte pentru tine se va diminua considerabil.
Machiajul exagerat
Dacă tu consideri că un machiaj care să-ţi evidenţieze toate trăsăturile te va face să arăţi fermecătoare, te înşeli. Nu vei arăta decât ca un clovn acoperit de o mască, sub care nu va avea curiozitatea să caute.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu